Ο Μαρινάκης έδωσε το «OK» και ο Φέισα πιάνει Λιμάνι
Η συνάντηση που είχε το βράδυ της Δευτέρας 20/06 Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ντάμιανατς καρποφόρησε και ο Λιούμπομιρ Φέισα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο μάνατζερ του Σέρβου ποδοσφαιριστή έδωσαν τα χέρια ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21/06 προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστών την οποία είχε υποστεί. Και όλα αυτά ενώ ο ποδοσφαιριστής δήλωνε άγνοια περί του ενδιαφερόντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.
Η συνάντηση που είχε το βράδυ της Δευτέρας 20/06 Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ντάμιανατς καρποφόρησε και ο Λιούμπομιρ Φέισα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα εφόσον περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο μάνατζερ του Σέρβου ποδοσφαιριστή έδωσαν τα χέρια ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21/06 προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστών την οποία είχε υποστεί.
Εφόσονν οι γιατροί του Ολυμπιακού δώσουν το ΟΚ σε διοίκηση και προπονητή, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας πιθανότατα τριετούς διάρκειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός Κ19: Η ενδεκάδα για το ματς με την Καϊράτ Κ19
- Μεγάλη «μάχη» στην παγωμένη Αστάνα κόντρα στην Καϊράτ ο Ολυμπιακός
- Αγρότες: Κλιμακώνουν παρά την καταστολή εντείνοντας την πίεση στην κυβέρνηση
- Σχολεία: Προς απεργία οδεύουν οι εκπαιδευτικοί στις 16 Δεκεμβρίου
- Ετό’ο: Από αστέρι της μπάλας σε «πατερούλη» του καμερουνέζικου ποδοσφαίρου
- Η Δίκη: Όταν η κοινωνία συντρίβει την ελευθερία του ανθρώπου

