Η Ford στην ορεινή Κορινθία για δοκιμές ενόψει Ράλι Ακρόπολις
Ένα μήνα πριν ξεκινήσει ο "εθνικός μας αγώνας", οι Mikko Hirvonen και Jari Matti Latvala οδήγησαν για τέσσερις ημέρες το Fiesta WRC, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της βρετανικής ομάδας για τον ελληνικό αγώνα του WRC.
Τέσσερις ημέρες δοκιμών προετοιμασίας του Fiesta WRC για το φετινό Ράλι Ακρόπολις (16-19 Ιουνίου) ολοκλήρωσε η Ford σε χωμάτινη διαδρομή 5,5 χιλιομέτρων στη Ζήρεια, παρόντων των δύο εργοστασιακών της οδηγών, Mikko Hirvonen και Jari Matti Latvala.
Η βρετανική ομάδα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της οργάνωσης, «επικεντρώθηκε στον τομέα της ανάρτησης και γενικότερα του στησίματος – με βάση και τη χρήση των νέων ελαστικών της Michelin με την πιο σκληρή γόμα».
Ο Mikko Hirvonen δήλωσε (πάντα σε εκπρόσωπο των οργανωτών του αγώνα): «Εξοικειώνομαι πλέον όλο και περισσότερο με το αυτοκίνητο και μπορώ να ξέρω πως ακριβώς θα αντιδράσει σε διαφορετικές συνθήκες. Είναι λογικό, αφού όσο περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα κάνεις, τόσο πιο άνετα αισθάνεσαι πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου».
Μιλώντας για τον ελληνικό αγώνα του WRC, ο Φινλανδός κατέληξε: «Είναι ένας αγώνας – θρύλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Όπως πάντα, έτσι και το φετινό Ακρόπολις αναμένεται να είναι πολύ σκληρό τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τα ελαστικά, τα οποία πρέπει να προστατεύουμε αφού αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιβίωσης στην Ελλάδα».
auto.in.gr
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442