Το 34ο Εθνικό 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και “5th digi 2011” – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα από 18-24 Σεπτεμβρίου 2011. Οι προετοιμασίες του Διεθνούς Φεστιβάλ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, με επισκέψεις σε Διεθνή Φεστιβάλ και με την κατάθεση στα γραφεία ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού ταινιών. Αιτήσεις και όροι συμμετοχής για […]
Το 34ο Εθνικό 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και “5th digi 2011” – Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα από 18-24 Σεπτεμβρίου 2011.
Οι προετοιμασίες του Διεθνούς Φεστιβάλ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, με επισκέψεις σε Διεθνή Φεστιβάλ και με την κατάθεση στα γραφεία ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού ταινιών.
Αιτήσεις και όροι συμμετοχής για το Εθνικό Φεστιβάλ και το digi2011 διατίθενται στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.dramafilmfestival.gr
Η προθεσμία κατάθεσης για το Εθνικό τμήμα λήγει την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 Η προθεσμία κατάθεσης για το και 5th digi 2011 λήγει την Τρίτη 15 Ιουνίου 2011
Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει…»
Μέχρι τώρα το Φεστιβάλ Δράμας έχει επισκεφτεί πάνω από 45 πόλεις μέχρι στιγμής και τα ταξίδια συνεχίζονται. Ο αριθμός των πόλεων που φιλοξενούν το Φεστιβάλ Δράμας είναι πολύ μεγάλος και η συμμετοχή των θεατών εξαιρετικά υψηλή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας