Πρέπει να δει κανείς το βίντεο για να το πιστέψει. Λυγίζει κανονικά και μπορεί να κάνει κλήσεις, να παίζει μουσική και να εκτελεί άλλες εργασίες όπως ένα κανονικό smartphone.
Η επίσημη παρουσίασή του πειραματικού μοντέλου θα γίνει στις 10 Μαίου και εκτιμάται πως θα έρθει στην αγορά σε 5 έως 10 χρόνια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας