Η βασίλισσα των morna-blues, επιστρέφει στη χώρα μας, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά μέσω της μουσικής της, μοναδικές ιδέες και αξίες ζωής!
Κανείς δεν θα ήξερε το «Πράσινο Ακρωτήρι» αν δεν υπήρχε η Cesaria Evora.
H «ξυπόλητη ντίβα», όπως την αποκαλούν, καθώς επιμένει να τραγουδά χωρίς παπούτσια (συμβολίζοντας τη φτώχεια που επικρατεί στην πατρίδα της), η «βασίλισσα» των morna-blues, που τραγουδάει με παράπονο τη σκληρή ζωή στο νησί της, τα σκλαβοπάζαρα και τη νοσταλγία της ελευθερίας, η ιέρεια της μουσικής παράδοσης της δυτικής Αφρικής, η βραβευμένη και 5 φορές «χρυσή» Cesaria, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε, η Cesaria επιστρέφει στη σκηνή, μαζί με το συγκρότημά της και τη Lura, ερμηνεύτρια που χαρακτηρίζεται ως διάδοχός της. H Lura έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2009, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Τα εισιτήρια της Α’ Ζώνης καθώς και τα VIP εισιτήρια (μπροστά ακριβώς στη σκηνή), θα είναι αριθμημένα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Πληροφορίες
Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: € 25 (Φοιτητικά), 35, 40, 50, 65 (Διακεκριμένη Ζώνη)
Επίσης, για περιορισμένο αριθμό, διατίθενται εισιτήρια σε μειωμένες τιμές:
Προπώληση: € 20 (Φοιτητικά), 30, 35, 45, 60 (Διακεκριμένη Ζώνη)
Ταμείο: € 30 (Φοιτητικά),40, 45,55,70 (Διακεκριμένη Ζώνη)

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC, ηλεκτρονικά, στο www.ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

E.Γ.

Evora, Cesaria

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο