Συλλαλητήριο του ΚΚΕ το απόγευμα της Μ.Δευτέρας στο Σύνταγμα
Συλλαλητήριο κατά των μέτρων της κυβέρνησης οργανώνει τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 7:30 το απόγευμα το ΚΚΕ στο Σύνταγμα με ομιλήτρια τη γενική γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.
Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος οργανώνει για σήμερα, Μ.Δευτέρα, στις 7:30 το απόγευμα το ΚΚΕ με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.
Σε σχετικό κάλεσμα που απευθύνει το ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους ανέργους, τούς καλεί να «δώσουμε τώρα ηχηρή αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων» και «να διατρανώσουμε: καμία ανοχή, καμία υποταγή στην πορεία πτώχευσης του λαού που οδηγούν κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ, για να προστατευθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας».
«Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος ούτε κανένα όφελος για εσένα. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και έφερε την κρίση» προσθέτει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ «το μνημόνιο διαρκείας δεν μπορεί να το σταματήσει ένα τυφλό ξέσπασμα οργής. Είναι παγίδα οι προτάσεις συμμαχίας του λαού με τμήματα της πλουτοκρατίας για να δημιουργηθεί μία “πατριωτική κυβέρνηση” ή αριστερή συμμαχία για κεντροαριστερή κυβέρνηση. Αυτά τα σενάρια δένουν το λαό στο άρμα της πλουτοκρατίας, οδηγούν τους λαϊκούς αγώνες σε αδιέξοδα και το εργατικό κίνημα σε διάλυση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα
- Δύο συνταγές για «διάλειμμα» από τα οικογενειακά τραπέζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442