Η Siemens καλείται να δώσει εξηγήσεις στις ελληνικές Αρχές
Έγγραφο προς τη Siemens απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με το οποίο καλεί την εταιρεία να παράσχει εξηγήσεις, εν όψει «της διερευνώμενης επιβολής κατά νόμο διοικητικών κυρώσεων σε βάρος της». Η παροχή εξηγήσεων αφορά παραβάσεις που αποδίδονται στη Siemens με αποφάσεις της γερμανικής Δικαιοσύνης και για τις οποίες έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές διώξεις από τις εισαγγελικές αρχές της χώρας μας.
Έγγραφο προς τη Siemens απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με το οποίο καλεί την εταιρεία να παράσχει εξηγήσεις, εν όψει «της διερευνώμενης επιβολής κατά νόμο διοικητικών κυρώσεων σε βάρος της».
Η παροχή εξηγήσεων αφορά παραβάσεις που αποδίδονται στη Siemens με αποφάσεις της γερμανικής Δικαιοσύνης και για τις οποίες έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές διώξεις από τις εισαγγελικές αρχές της χώρας μας.
Στην κλήση, που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή, τάσσεται η προβλεπόμενη από το νόμο σύντομη προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων ενώπιον των γενικών γραμματέων Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιάννη Ιωαννίδη και Εμπορίου κ. Στέφανου Κομνηνού.
Την ενέργειά του αυτή ο κ. Καστανίδης την είχε προαναγγείλει στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη, 14 Απριλίου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας