1. Φυλάμε μερικές φέτες κολοκυθάκι για γαρνίρισμα 2. Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε μια βαριά, βαθιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα κολοκυθάκια και το νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά, ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με ένα ξύλινο κουτάλι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα λοιπά υλικά και αναμιγνύουμε καλά. 3.Βάζουμε το μίγμα στο μπλέντερ και το δουλεύουμε για 1/2 λεπτό. 4.Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ή καλά παγωμένη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.