Με τον Νικόλα Πατέρα αποκάλυψε ότι μιλάει στις επίμαχες κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος. Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε πως «θα δώσω συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όπου θα αποκαλύψω τα πάντα και θα φανεί ποιος είναι στις κασέτες και ποιος όχι».
Με τον Νικόλα Πατέρα αποκάλυψε ότι μιλάει στις επίμαχες κασέτες, ο Αχιλλέας Μπέος. Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε πως «θα δώσω συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, όπου θα αποκαλύψω τα πάντα και θα φανεί ποιος είναι στις κασέτες και ποιος όχι».
«Πάνω από δύο χρόνια υπάρχει στην επικαιρότητα αυτή η ιστορία και βγήκε τώρα. Είναι άδικο να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση αυτή τη στιγμή. Βγήκα στην εκπομπή σας κ. Μπραουδάκη από σεβασμό. Σας παραπέμπω στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο τελικά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όχι την Παρασκευή όπως είχα πει, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης», είπε αρχικά ο κ. Μπέος.
Στη συνέχεια, μιλώντας στο «Sentra fm 103,3», υπογράμμισε πως «δεν έχω κάποιο χαρτί που να λέει ότι μιλάω με τοίχους. Αν αποδειχθεί πως η φωνή που ακούγεται είναι η δική μου, θα το παραδεχτώ. Σας λέω πάντως πως με τον άνθρωπο που συνομιλούσα ήταν ο Νικόλας Πατέρας».
Συνεχίζοντας την αναφορά του στις κασέτες-cd, τόνισε πως «όσα ακούγονται είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, καθώς δεν είναι τα πραγματικά γεγονότα», ενώ επεσήμανε παράλληλα, πως «με τον Νίκο Πατέρα έχουμε μιλήσει κατ’ ιδίαν, ωστόσο εγώ δεν έχω ηχογραφήσει τίποτα. Θα ήμουν μ…ς αν καθόμουν να τα ηχογραφήσω και έπειτα να τα έστελνα. Μ…ς δεν είμαι, οπότε η ηχογράφηση έχει γίνει από τον Πατέρα».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας