Νοκ άουτ έθεσε την Τσέλσι η Εβερτον, «τρόμαξε» η Γιουνάιτεντ
Ο αγωνιστικός κατήφορος της Τσέλσι συνεχίζεται... Μετά το πρωτάθλημα της πρέμιερσιπ, διοργάνωση στην οποία οι «μπλε» έχουν τεθεί, ουσιαστικώς, εκτός διεκδίκησής της, ήρθε και από ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από την Έβερτον, από την οποία αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Επρόκειτο για επαναληπτικό αγώνα του Δ΄ γύρου, καθώς στην πρώτη συνάντηση, στις 29 Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.
Επρεπε να σκοράρει ο Γουές Μπράουν για να αποκλείσει την άσημη Κρόουλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0).
Ο αγωνιστικός κατήφορος της Τσέλσι συνεχίζεται… Μετά το πρωτάθλημα της πρέμιερσιπ, διοργάνωση στην οποία οι «μπλε» έχουν τεθεί, ουσιαστικώς, εκτός διεκδίκησής της, ήρθε και από ο αποκλεισμός από το Κύπελλο από την Έβερτον, από την οποία αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4.
Επρόκειτο για επαναληπτικό αγώνα του Δ΄ γύρου, καθώς στην πρώτη συνάντηση, στις 29 Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.
Η κανονική διάρκεια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» βρήκε τους αντίπαλους στο 0-0. Στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Λάμπαρντ στο 104ο λεπτό και όλα έδειχναν ότι αυτό το γκολ θα ήταν αρκετό.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη, όμως, ο Μπέινς έκανε το 1-1 και οδήγησε τον αγώνα στα πέναλτι, όπου η Έβερτον αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και με 4-3 εύστοχα χτυπήματα πήρε την πρόκριση. Από την ομάδα του Αντσελότι αστόχησαν οι Ανελκά και Άσλεϊ Κόουλ (σκόραραν οι Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Εσιέν), ενώ από την απέναντι πλευρά στόχο δεν βρήκε μόνο ο Μπέινς (εύστοχοι ήταν οι Γιαγκέλκα, Αρτέτα, Χάιτινχα, Νέβιλ).
Στη φάση των «16», πλέον, η Έβερτον θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Ρέντινγκ, την 1η Μαρτίου. Ο Γουές Μπράουν έδωσε τη λύση
Επρεπε να σκοράρει ο Γουές Μπράουν για να αποκλείσει την άσημη Κρόουλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0). Ο Αγγλος αμυντικός έβγαλε του Κόκκινους Διαβόλους από την δύσκολη θέση στο 28ο λεπτό και τους έδωσε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.
Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 19/02 για τη Φάση των «16»
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)