Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Μίκαελ Μπάλακ, που τραυματίστηκε στο γόνατο λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Όπως ανακοίνωσε η Μπάγερ Λεβερκούζεν την Κυριακή (13/02), ο γερμανός άσος τραυματίστηκε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αυτός ήταν, μάλιστα, και ο λόγος που ο Μπάλακ έμεινε στον πάγκο στην σαββατιάτικη νίκη με 3-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, παρόλο που είχε ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.
Το σημερινό (7/12) πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το μπάσκετ, όπως και το ΠΑΟΚ - Άρης από τη Super League