Ο δικτυακός τόπος της Bild ξεπέρασε το Spiegel στη Γερμανία
Ο δικτυακός τόπος της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής ταμπλόιντ Bild πήρε το 2010 την πρώτη θέση στην κατάταξη των ενημερωτικών ιστοχώρων στη Γερμανία, με 1,75 δισεκατομμύριο επισκέπτες (άλμα 46,3% στις επισκέψεις). H Bild ξεπέρασε το δικτυακό τόπο του έγκυρου περιοδικού Spiegel (1,64 δισ. επισκέπτες, +15,9%) που κυριαρχούσε έως τώρα στην κατάταξη.
Ο δικτυακός τόπος της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής ταμπλόιντ Bild πήρε το 2010 την πρώτη θέση στην κατάταξη των ενημερωτικών ιστοχώρων στη Γερμανία, με 1,75 δισεκατομμύριο επισκέπτες (άλμα 46,3% στις επισκέψεις).
H Bild ξεπέρασε το δικτυακό τόπο του έγκυρου περιοδικού Spiegel (1,64 δισ. επισκέπτες, +15,9%) που κυριαρχούσε έως τώρα στην κατάταξη, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα από τη Γερμανική Ομοσπονδία Τεχνολογιών Αιχμής (BITKOM).
Οι δύο δικτυακοί τόποι, οι Bild.de και Spiegel Online, συγκεντρώνουν μαζί το 40,2% των επισκέψεων που δέχονται συνολικά οι πρώτοι 20 ενημερωτικοί ιστοχώροι στη Γερμανία, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η Bild, με καθημερινή κυκλοφορία 3,5 εκατομμυρίων φύλλων και 12 εκατομμύρια αναγνώστες, είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Ευρώπη και ξεκινάει τώρα για να κατακτήσει και το Διαδίκτυο.
Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της ταμπλόιντ εφημερίδας, η οποία είναι διάσημη για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες που δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της και για τους προκλητικούς τίτλους της, είναι δωρεάν.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Spiegel έχει κυκλοφορία λίγο μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και το διαβάζουν κάθε εβδομάδα έξι εκατομμύρια αναγνώστες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας