Με νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Μίλαν τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Κατάνια στο «Άντζελο Μασιμίνο», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική. Με νίκη συνέχισε η Λάτσιο τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.
Με νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Μίλαν τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» επιβλήθηκαν 2-0 της Κατάνια στο «Άντζελο Μασιμίνο», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική, και απέκτησαν προβάδισμα επτά βαθμών έναντι της Νάπολι, η οποία υποδέχεται αύριο στο «Σαν Πάολο» την Σαμπντόρια.
Με νίκη συνέχισε η Λάτσιο τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 22ης αγωνιστικής. Τα τέρματα των «λατσιάλι» σημείωσε ο Κόζακ, στο 69΄ με πέναλτι και στο 73′.
Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους η Ρόμα και η Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-1, η Ρόμα ισοφάρισε 3-3 και στο 111’ σκόραρε η Μπολόνια και πανηγύρισε.