Ο Κένι Γκρέγκορι, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη «θητεία» του στον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της πρεμιέρας της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, με ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ (14), ήταν καταλυτικός στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Ρόμα με 64-63 στον 6ο όμιλο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.