Ο Κένι Γκρέγκορι, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη «θητεία» του στον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της πρεμιέρας της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, με ρεκόρ καριέρας σε ριμπάουντ (14), ήταν καταλυτικός στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Ρόμα με 64-63 στον 6ο όμιλο.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.