«Φτερά» έκαναν 90.000 δολάρια που θα κάλυπταν τα έξοδα περιοδείας της προέδρου της Αργεντινής
Στόχος ληστών έγινε ένας στενός συνεργάτης της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, με αποτέλεσμα να κάνουν «φτερά» περίπου 90.000 δολάρια που προορίζονταν για τα έξοδα της περιοδείας της στη Μέση Ανατολή.
Στόχος ληστών έγινε ένας στενός συνεργάτης της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, με αποτέλεσμα να κάνουν «φτερά» περίπου 90.000 δολάρια που προορίζονταν για τα έξοδα της περιοδείας της στη Μέση Ανατολή.
Όπως μεταδίδει το BBC, ο συνεργάτης της Φερνάντες φεύγοντας από την τράπεζα όπου πραγματοποίησε την ανάληψη, έβαλε τα χρήματα (17.000 ευρώ και 68.000 δολάρια) σε μία τσάντα.
Εν συνεχεία μπήκε σε υπηρεσιακό όχημα, το οποίο τον μετέφερε κοντά στο σπίτι του. Ένα τετράγωνο πριν την οικία του, βγήκε από το αυτοκίνητο και τότε του επιτέθηκαν τρεις άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.
Υπό την απειλή όπλου, κατάφεραν να του αποσπάσουν την τσάντα και τα χρήματα που περιείχε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Clarin της Αργεντινής, με τα χρήματα αυτά επρόκειτο να καλυφθούν τα έξοδα της περιοδείας της Φερνάντες στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Κουβέιτ, το Κατάρ και την Τουρκία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας