To drone/noise/black trio των Yassa
Για πρώτη φορά το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το drone/noise/black trio των YASSA την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S.
Οι Yassa δημιουργήθηκαν το 2009. Αφουγκράζοντας το σύγχρονο blackened noise ρεύμα των Gnaw Their Tongues/Aderlating/Utarm και πιστοί σε μια μεθοδική αποδόμηση της μουσικότητας (στο πνεύμα των Khanate/Khlyst/Gnaw), συγκροτούν ένα νέο σχήμα με σκοπό τη δημιουργία μουσικής σκοτεινής και εσωστρεφούς – με έναν τρόπο που οι παραδοσιακές φόρμες δεν μπορούν να αναπαραστήσουν.
Παντρεύοντας την abstract noise με την drone και ντύνοντας βασανισμένους στίχους και λαρυγγισμούς με black metal aesthetics, δημιουργούν ένα μείγμα μοναδικό, δύστροπο και έντονα προσωπικό.
Με την πρώτη εκδήλωση του μουσικού τους χαρακτήρα να αποτυπώνεται άγρια και ωμά στο “Bassa Atfaal” EP κι έχοντας μόλις ολοκληρώσει το ντεμπούτο τους δίσκο (σε παραγωγή Πάνου Αλεξιάδη / ex-Heavenshore, Lunar Miasma), παρουσιάζουν για πρώτη φορά το υλικό τους ζωντανά στο Six D.O.G.S. σε ένα αυτοσχεδιαστικό performance.
Το «Bassa Atfaal EP» είναι διαθέσιμο σε CDr format μόλις προς 3€ σε λιτή έκδοση που περιέχει χειρόγραφα ποιήματα από την ίδια τη μπάντα.
Κάντε click ΕΔΩ για να το αποκτήσετε.
Μαζί τους, το αθηναϊκό δραστήριο σχήμα των Medusas, σε μία εκ διαμέτρου αντίθετη εμφάνιση από αυτή των Yassa.
Links:
www.myspace.com/yassaband
www.myspace.com/themedusastrio
www.sixdogs.gr
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου
@ Six D.O.G.S.
(Οδός Αβραμιώτου, Μοναστηράκι, Αθήνα)
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
- Αποκαλύψεις για την μεγάλη κόντρα Κριστιάνο Ρονάλντο – Τεν Χαγκ
- Λιακούλη: Πολιτικό θράσος να προτείνει η κυβέρνηση «μητρώο διαφθοράς» – Ας γράψει το… όνομά της
- LIVE: Ολυμπιακός – Μιλάνο
- Διατάχθηκε ΕΔΕ στο κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, για τις συνθήκες θανάτου του μοντέρ του MEGA Κώστα Κοσμίδη
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 72-76: Νικήτριες στο «θρίλερ» των Σερρών οι «ερυθρόλευκες»
- Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου η απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για τις υποκλοπές



