Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διευθυντή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υπέβαλε σήμερα ο Ζακ Λαμπέρ. Καθώς η FFF συνεχίζει την εκ βάθρων αναδιάρθρωσή της, μετά το φιάσκο της εθνικής ομάδας της χώρας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, ο Λαμπέρ αποχωρεί για να αναλάβει καθήκοντα στην οργανωτική επιτροπή του EURO 2016, το οποίο θα φιλοξενήσει η Γαλλία. Μάλιστα, η τοποθέτησή του σε διευθυντική θέση της οργανωτικής επιτροπής γίνεται κατ΄απαίτηση του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.