
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή δικογραφίες κατά Σηφουνάκη και Κεφαλογιάννη
Δύο ποινικές δικογραφίες, αφενός κατά του τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και νυν αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Σηφουνάκη και αφετέρου του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, κατατέθηκαν στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Δύο ποινικές δικογραφίες, αφενός κατά του τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και νυν αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Νίκου Σηφουνάκη και αφετέρου του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, κατατέθηκαν στη Βουλή στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Η πρώτη δικογραφία αφορά έγκληση της Marfin Investment Group κατά του κ. Σηφουνάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Βγενόπουλου δια του Τύπου και από το βήμα της Βουλής.
Η δεύτερη δικογραφία αφορά τη διάθεση, εκ μέρους του κ. Κεφαλογιάννη, υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Λιμενικού Σώματος με οδηγό για την προσωπική εξυπηρέτησή του συνεργάτη του, Ηλία Φιλιππακόπουλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
- Γιατί η χτένα είναι… μπαμπούλας για τον σκύλο; – Ο τρόπος για να ξεπεράσει κάθε του ανησυχία
- Τα essentials για χιονισμένες εξορμήσεις
- Αγρότες: Μετά την Πρωτοχρονιά αποφασίζουν για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων – Την ίδια συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση
- Εξιχνιάστηκαν κλοπές και απάτες στη Θεσσαλονίκη – Εμπλέκονται 14 άτομα
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Ε’)
- Λένα Δροσάκη για #MeToo: «Το να πάρεις θάρρος να μιλήσεις για μία πληγή, δεν έχει μόνο θετικό πρόσημο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442