Επέστρεψαν Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας
Μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας τους και τα πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ χωρίς αυτούς, οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας τους και τα πολλά και συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ χωρίς αυτούς, οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Γεωργέας, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο ισχύει και για τους Γεωργέα, Μπερνς, Λεονάρντο, Γκερέιρο, που προπονήθηκαν επίσης χωρίς πρόβλημα. Η κατάσταση όλων θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, μέχρι και την Παρασκευή που θα βγει η αποστολή.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε απηυδήσει με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών που κλήθηκε να βρει λύσεις για την αντικατάστασή του, όμως από το πρωί της Τετάρτης μπορεί και πάλι να χαμογελά. Ο λόγος έχει να κάνει με την επιστροφή των περισσοτέρων από τους απόντες, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τις πολλές ελπίδες που συγκεντρώνουν για να δώσουν το παρών στην Τούμπα, το βράδυ του Σαββάτου.
Ο λόγος για το Νίκο Λυμπερόπουλο, που για πρώτη φορά γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο, έστω κι αν δεν το ζόρισε ιδιαίτερα, αλλά και τους Γιάχιτς, Μπερνς, Μανωλά, καθώς και τον Νίκο Γεωργέα που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Παράλληλα, χωρίς πρόβλημα προπονήθηκαν και οι Λεονάρντο, Γκερέιρο, που θα βρίσκονται σίγουρα στην αποστολή που θα ανακοινωθεί παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Εκεί όπου δεν υπολογίζονται πάντως οι Σκόκο, Ντιόπ, που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χιμένεθ θα τους περιμένει όλους μέχρι την Παρασκευή – οπότε και η ομάδα θα μετακομίσει στο νέο της προπονητικό κέντρο – ευελπιστώντας πως θα έχει τους περισσότερους τουλάχιστον, στη διάθεσή του για το πρώτο από μια σειρά εξαιρετικά δύσκολων αναμετρήσεων, που ακολουθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442