Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει
Το cd περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια σε μουσική του ταλαντούχου νέου μουσικού, Δημήτρη Παπαδόπουλου, συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, γιου του σπουδαίου μπουζουξή Κώστα Παπαδόπουλου.
Οι στίχοι είναι των:
Βασίλη Παπαδόπουλου, Ιωάννας Αντωνοπούλου, Γιώργου Κλεφτογιώργου, Νίκου Γρίτση, Φώτη Πετρίδη, Βασίλη Μονδάνου και του ίδιου του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Πρόκειται για τραγούδια λαϊκά, σημερινά αλλά με το άρωμα του κλασικού, που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή του ακροατή, τραγούδια που ο καθένας μπορεί να νιώσει δικά του, τραγούδια που ο Γεράσιμος Ανδρεάτος απογειώνει με την ερμηνεία του.
Στο δίσκο συμμετέχουν ο Δημήτρης Μπάσης στο τραγούδι «Το όνειρο», η Σοφία Παπάζογλου στο «Το φιλί μας το πρώτο» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «Το μαύρο μας το χάλι».
Η ενορχήστρωση είναι του Άκη Μουχλιανίτη και η διεύθυνση παραγωγής του Άγγελου Σφακιανάκη.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σημειώνει:
«Στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να βρεις καλά τραγούδια… Έχω λοιπόν τη χαρά, έπειτα από καιρό, να σας παρουσιάσω δεκατρία καινούρια τραγούδια… Παλιοί και νέοι φίλοι μου, ελπίζω να αγαπήσετε αυτά τα τραγούδια όπως εγώ».
Kυκλοφορεί από το label «Μικρός Ήρως».
- Αποκαλύψεις για την μεγάλη κόντρα Κριστιάνο Ρονάλντο – Τεν Χαγκ
- Λιακούλη: Πολιτικό θράσος να προτείνει η κυβέρνηση «μητρώο διαφθοράς» – Ας γράψει το… όνομά της
- LIVE: Ολυμπιακός – Μιλάνο
- Διατάχθηκε ΕΔΕ στο κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, για τις συνθήκες θανάτου του μοντέρ του MEGA Κώστα Κοσμίδη
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 72-76: Νικήτριες στο «θρίλερ» των Σερρών οι «ερυθρόλευκες»
- Την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου η απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για τις υποκλοπές



