Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στο Facebook αποφάσισε να «μπει» η βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Στο Facebook αποφάσισε να «μπει» η βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Η αρχή έγινε με το Youtube και το flickr. Ακολούθησε το twitter και τώρα η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ Β' αποφάσισε να δικτυωθεί και στο Facebook. Από την ερχόμενη Δευτέρα, τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ «ανοίγουν λογαριασμό» με πληροφορίες για τη δραστηριότητα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η αρχή έγινε με το Υοutube και το flickr. Ακολούθησε το twitter και τώρα η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ Β’ αποφάσισε να δικτυωθεί και στο Facebook.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ ανοίγουν λογαριασμό, με πληροφορίες για τις δραστηριότητες του Παλατιού και των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πάντως, όπως αναφέρει το BBC, το προφίλ της Ελισάβετ Β’ δεν θα δέχεται αιτήματα φιλίας (friend request) ούτε βέβαια θα μπορεί κάποιος να «σκουντήσει» (poke) την Mεγαλειότατη.

Σημειώνεται ότι η Ελισάβετ Β’ (τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ) ασπάστηκε το Youtube το 2007, για να ακολουθήσει το twitter το 2009 και νωρίτερα φέτος το flickr, όπου οι χρήστες «ανεβάζουν» φωτογραφίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο