Το «Πάθος» του Δημήτρη Μαραμή
Χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, αποτελεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Βeton 7, στον Βοτανικό.
Από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα εμφανίζεται ο Δημήτρης Μαραμής, παρουσιάζοντας την καινούργια του μουσική παράσταση με τίτλο «Πάθος», η οποία ξεδιπλώνει στιγμές της ζωής όπου το πάθος κυριαρχεί.
Τραγούδια και μουσικές του συνθέτη, που κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού, έντονων και τολμηρών αισθημάτων.
Ο Δημήτρης Μαραμής μετά την τελευταία του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, στο έργο «Παραμύθι χωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες, παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση, «Πάθος» με συνοδοιπόρους τους ερμηνευτές Κορίνα Λεγάκη και Θανάση Χουλιαρά, τους ηθοποιούς Σταυριανό Κιναλόπουλο και Κατερίνα Σαβράνη.
Βιολί ο Λαέρτης Κοκολάνης και στο πιάνο ο συνθέτης.
Συντελεστές:
Συνθέτης: Δημήτρης Μαραμής
Ερμηνευτές: Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Χουλιαράς
Ηθοποιοί: Κατερίνα Σαβράνη, Σταυριανός Κιναλόπουλος
Βιολί: Λαέρτης Κοκολάνης
Φωτογράφιση: Ειρήνη Μιχοπούλου
Ώρα Έναρξης: 21:15
Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική είσοδος : 15 €
Φοιτητικό: 10 €
Πύδνας 7, Βοτανικός, Τηλ.: 2107512625
www.beton7.com
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την IPO της SpaceX
- Γιορτή σήμερα 28 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μετά το ματς με τη Μονακό
- Euroleague: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το φινάλε της regular season






