Την Τρίτη μπαίνει στο χειρουργείο ο Βεργίνης
Ο Δημήτρης Βεργίνης που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Αρη με το Περιστέρι μπαίνει την Τρίτη, στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος του. Ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε έξι μήνες.
Ο… κύκλος του στον Άρη δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, σε πείσμα της κακοτυχίας του, όμως, ο Δημήτρης Βεργίνης είναι αποφασισμένος να επανακάμψει τάχιστα και να επιστρέψει το δυνατό συντομότερα στην ενεργό δράση.
Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην αναμέτρηση Κυπέλλου με το Περιστέρι το Σάββατο, μπαίνει την Τρίτη, στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος του, διατηρώντας την πεποίθηση πως θα κατορθώσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «κίτρινων» υγιής, με τον χρόνο της αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε έξι μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442