Την επιθυμία του να είναι πάλι υποψήφιος στον Πειραιά ξεκαθάρισε ο Π.Φασούλας
Την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Φασούλας, αναμένοντας από εκεί και πέρα, όπως πρόσθεσε, τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα εμφανίστηκε οργισμένος με πληροφορίες που τον έφεραν να παραιτείται της κούρσας.
Την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Φασούλας, αναμένοντας από εκεί και πέρα, όπως πρόσθεσε, τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα εμφανίστηκε οργισμένος με πληροφορίες που τον έφεραν να παραιτείται της κούρσας.
Μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Φασούλας έκανε λόγο για «πρωτοφανή επίθεση λάσπης» και είπε: «Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ούτε ήταν ποτέ στις προθέσεις μου, ούτε το συζήτησα με κανέναν κι ούτε προτίθεμαι να παραιτηθώ από την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Πειραιά».
«Από εκεί και πέρα περιμένω την απόφαση του πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου σε όλους τους μεγάλους Δήμους που μάλλον θα ανακοινωθεί την Κυριακή» ανέφερε.
Ο δήμαρχος Πειραιά διέψευσε και με ανακοίνωσή του τα δημοσιεύματα περί παραίτησης και διαβεβαίωσε ότι δεν είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με το θέμα με τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Φασούλα αναφέρεται ότι «ο κατήφορος δυστυχώς κάποιων «δημοσιογράφων» των blog συνεχίζεται. Αφού μέχρι τώρα κανένα από τα «κατευθυνόμενα ρεπορτάζ» τους δεν επιβεβαιώθηκαν, ανακάλυψαν σήμερα, σενάρια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, περί ανακοίνωσης παραίτησης του».
«Ξεκαθαρίζουμε για τελευταία φορά ότι, ο Δήμαρχος Πειραιά δεν παραιτείται και περιμένει τις αποφάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σεβόμενος τον Πειραϊκό λαό και τις καταστατικές διαδικασίες του κινήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα
- Δύο συνταγές για «διάλειμμα» από τα οικογενειακά τραπέζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442