Στον τελικό του Παγκοσμίου κάνοε / καγιάκ σπριντ οι Αλεξοπούλου, Μπαρδακλή
Οι Αθηνά Αλεξοπούλου και Αλεξάνδρα Μπαρδακλή προκρίθηκαν στον σαββατιάτικο τελικό των 1000μ Κ2 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κάνοε / καγιάκ σπριντ που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας. Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κάνοε / καγιάκ έχει εκπροσώπηση σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Οι Αθηνά Αλεξοπούλου και Αλεξάνδρα Μπαρδακλή προκρίθηκαν στον σαββατιάτικο τελικό των 1000μ Κ2 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κάνοε / καγιάκ σπριντ που διεξάγεται στο Πόζναν της Πολωνίας.
Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε τρίτο στην προκριματική σειρά του με 3:44.355 και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό. Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό κάνοε / καγιάκ έχει εκπροσώπηση σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
«Είμαστε χαρούμενες, καθώς πάμε για πρώτη φορά σε τελικό. Το γεγονός αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία επειδή κάναμε μόνο δύο μήνες προπόνηση μαζί, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε το Σάββατο για το καλύτερο» είπε μετά την κούρσα η Αθηνά Αλεξοπούλου.
Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης πέρασε στον «μικρό» τελικό του Σαββάτου στο C1 στα 1000 μέτρα, με την 6η θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος με 4.16.133. Στον πρώτο γύρο ήταν 2ος με 4:08.765 και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό.
Την Παρασκευή η ελληνική εκπροσώπηση συνεχίζεται με τον Μιχάλη Παπασάββα στα προκριματικά του Κ1 500 και με την Αθηνά Αλεξοπούλου στο Κ1 500.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'