Συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και των ΕΚΑΜ ο κακοποιός ρουμανικής καταγωγής, που είχε ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία της Πάτρας. Ο άνδρας, που στη διάρκεια της καταδίωξής του κράτησε για λίγο όμηρο μία γυναίκα, καταζητείτο για κλοπές και ληστείες.
Συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και των ΕΚΑΜ ο κακοποιός ρουμανικής καταγωγής, που είχε ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία της Πάτρας.
Ο καταζητούμενος, για κλοπές και ληστείες, εντοπίστηκε σε πολυκατοικία, επί της οδού Μακεδονίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Η περιπετειώδης καταδίωξή του άρχισε όταν αστυνομικός τον σταμάτησε για έλεγχο. Ο καταζητούμενος σταμάτησε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό, την απείλησε με το όπλο του και προσπάθησε να διαφύγει.
Ο αστυνομικός πήρε το δίκυκλο ενός νεαρού και άρχισε να τον καταδιώκει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ο αστυνομικός.
Στη συνέχεια ο κακοποιός ταμπουρώθηκε σε πολυκατοικία. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο αλλοδαπός επιχείρησε να διαφύγει, πηδώντας από το μπαλκόνι στην ταράτσα διπλανού κτηρίου.
Ο κακοποιός τραυματίστηκε από την πτώση και αμέσως συνελήφθη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.