Τρομοκρατικό δίκτυο δηλώνει ότι εξάρθρωσε το Μαρόκο
Oι δυνάμεις ασφαλείας του Μαρόκου εξάρθρωσαν ένα δίκτυο, το οποίο, σύμφωνα με τις Αρχές, σχεδίαζε «τρομοκρατικές ενέργειες» στο εσωτερικό της χώρας. Συνολικά συνελήφθησαν έντεκα άτομα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.
Oι δυνάμεις ασφαλείας του Μαρόκου εξάρθρωσαν ένα δίκτυο, το οποίο, σύμφωνα με τις Αρχές, σχεδίαζε «τρομοκρατικές ενέργειες» στο εσωτερικό της χώρας. Συνολικά συνελήφθησαν έντεκα άτομα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συλληφθέντες είναι φανατικοί ισλαμιστές. Επικεφαλής είναι ένας Παλαιστίνιος.
Περισσότεροι
από 2.000 ισλαμιστές συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν στο Μαρόκο
ύστερα από τις επιθέσεις της 16ης Μαΐου 2003 στην Καζαμπλάνκα.
Πέντε
επιθέσεις αυτοκτονίας, η αιματηρότερη από τις οποίες σημειώθηκε στο
εσωτερικό ενός εστιατορίου, προκάλεσαν τον θάνατο σε 45 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και οι 12 καμικάζι, και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών
- Από τον Έπσταϊν στον Diddy; Η Σάρα Φέργκιουσον στη σκιά των σεξουαλικών σκανδάλων
- Next please: Τα dating apps μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στη μοναξιά
- «Ευλογία» – Αιρετική ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με φίδι μετά την καταδίκη της
- ΗΠΑ: Τα αποθέματα πυρομαχικών έχουν μειωθεί δραματικά, δηλώνει γερουσιαστής των Δημοκρατικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442