Ένστολη διαμαρτυρία την ερχόμενη Τρίτη από το προσωπικό του ΛΣ
Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν το πρωί της
ερχόμενης Τρίτης 8 Ιουνίου έξω από το Α΄λιμενικό τμήμα Πειραιά στην
Ακτή Τζελέπη τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού
Λιμενικού Σώματος.
Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 8 Ιουνίου έξω από το Α’ λιμενικό τμήμα Πειραιά στην Ακτή Τζελέπη τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Λιμενικών αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι: «Η συνεχιζόμενη πολιτική, της μη θεσμοθέτησης των αρμοδιοτήτων ΛΣ έχει σαν αποτέλεσμα την διάλυση των υπηρεσιών του, την εγκατάλειψη των μέσων του, την έλλειψη κάθε είδους υλικοτεχνικής υποδομής του, αλλά και την αδυναμία επίλυσης εργασιακών θεμάτων του προσωπικού».
Επίσης προσθέτουν πως όλα αυτά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και τις επικείμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό «δημιουργούν τραγικούς όρους επιβίωσης τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους συνταξιούχους».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας