Ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, στο Αιγάλεω, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ. Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.
Ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης, όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο της ΕΘΕΛ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με την οδό Παπαναστασίου, .
Η μητέρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη.
Εκτιμάται ότι είτε ότι το κοριτσάκι δεν ήταν δεμένο στο καρότσι του και έπεσε από αυτό, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το λεωφορείο, είτε το μωρό έπεσε από την αγκαλιά της μητέρας του.
Το μωρό διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, πρώην Λοιμωδών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Αιγάλεω.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας