Οι κλήσεις του Δούμπα για τον αγώνα της Εθνικής πόλο στα Σκόπια
Για την πόλη των Σκοπίων αναχωρεί τη Δευτέρα η Εθνική πόλο των ανδρών, η οποία την Τρίτη (20:00) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ, στον πλαίσιο της 5ης ημέρας της προκριματικής φάσης του World League. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 13 παίκτες που έλαβαν την κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάσο Δούμπα και τους συνεργάτες του.
Για την πόλη των Σκοπίων αναχωρεί τη Δευτέρα η Εθνική πόλο των ανδρών, η οποία την Τρίτη (20:00) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ, στον πλαίσιο της 5ης ημέρας της προκριματικής φάσης του World League.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 13 παίκτες, που είναι οι Γιώργος Ντόσκας, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Φλώρος (Ολυμπιακός), Κώστας Φλέγκας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Μουρίκης (Πανιώνιος), Δημήτρης Μιτελούδης, Αλέξανδρος Γούνας (Βουλιαγμένη), Γιώργος Φουντούλης (Χίος), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΝΟ Πατρών) και Νίκος Ντούλος (ΠΑΟΚ).
Μετέχουν επίσης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάσος Δούμπας, ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Τρούλος, ο μάνατζερ Αντώνης Αρώνης, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης, Γιάννης Μοντεσάντος, και ο γιατρός της ΚΟΕ, Κυριάκος Νανούσης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.