Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010, στις 13:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Public (Πλατεία Συντάγματος) η υπέροχη Ελένη Σβορώνου φέρνει για τα παιδιά ένα …δελφίνι στο σαλόνι! . Η συγγραφέας προσπαθεί μαζί με τα παιδιά να αποκαταστήσει τον χαμένο κρίκο που συνδέει τις καθημερινές συνήθειες των παιδιών με την προστασία της φύσης.
Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010, στις 13:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Public (Πλατεία Συντάγματος) η υπέροχη Ελένη Σβορώνου φέρνει για τα παιδιά ένα …δελφίνι στο σαλόνι! .
Η συγγραφέας προσπαθεί μαζί με τα παιδιά να αποκαταστήσει τον χαμένο κρίκο που συνδέει τις καθημερινές συνήθειες των παιδιών με την προστασία της φύσης.