Αν και άστοχος… ΠΑΟ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με 2-0 επί της Καλλιθεάς
Μετά την έκπληξη του ΠΑΣ Γιάννινα που έθεσε νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλαδας με το συντρηπτικό 4-0, σειρά πήρε ο Παναθηναϊκός που αν και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, επικράτησε τελικά με 2-0 της Καλλιθέας στο ΟΑΚΑ. Έτσι, πήρε κάπως αγχωτικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων σε διπλή αναμέτρηση. - Η δράση στη Γ Εθνική
2-0 της Καλλιθέας στο ΟΑΚΑ. Έτσι, πήρε κάπως αγχωτικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων σε διπλή αναμέτρηση. - Η δράση στη Γ Εθνική&source=in.gr">
Μετά την έκπληξη του ΠΑΣ Γιάννινα που έθεσε νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλαδας με το συντρηπτικό 4-0, σειρά πήρε ο Παναθηναϊκός που αν και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, επικράτησε τελικά με 2-0 της Καλλιθέας στο ΟΑΚΑ.
Έτσι, πήρε κάπως αγχωτικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων σε διπλή αναμέτρηση.
Εάν υπάρξουν ισοπαλίες, τότε θα χρειαστούν επαναληπτικοί αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις έδρες των φιλοξενούμενων των πρώτων αγώναν στις 17/2/2010.
Εάν υπάρξουν ισοπαλίες, τότε θα χρειαστούν επαναληπτικοί αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις έδρες των φιλοξενούμενων των πρώτων αγώνων στις 17/2/2010.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εκτός έδρας την Χετάφε με 2-0 και αύξησε τη διαφορά (+11) από τη δεύτερη Ρεάλ. Πλέον, απέχει δυο νίκες από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος