2

Την Παρασκευή ανοίγει η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών, καθώς θα υπάρξουν τροποποίησεις, λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης Δάφνη-Παγκράτι από το «ΣΠΟΡ+», μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με την κρατική τηλεόραση.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο, με τους διεκδικητές της ανόδου να έχουν σχετικά εύκολες αποστολές. Ο πρωτοπόρος Ηρακλής, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, καλείται να υπερασπιστεί την κορυφή της βαθμολογίας στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Ιβανόφειο.

Ο δεύτερος, Ικαρος/Εσπερος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μάλλον θα το πετύχει απέναντι στον Ερμή Περάματος, ο οποίος βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας. Την ίδια ημέρα, Αρκαδικός και ΚΑΟΔ, που ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, θα αντιμετωπίσουν Αμύντα και ΟΦΗ αντίστοιχα, με την ομάδα της Δράμας να «ταξιδεύει» στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης ημέρας:

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Δάφνης 17.00 Δάφνη-Παγκράτι Ψαριανός-Μαλανδρής-Θεοδωρόπουλος (Ορφανός)

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Βαρδινογιάννειο 17.30 ΟΦΗ-ΚΑΟ Δράμας Βαρδάλος-Δεσλής-Θεονάς (Μούστος)

Τρίπολη 17.30 Αρκαδικός-Αμύντας Ξενικάκης-Νικολούλης-Πίγκας (Κόκκορης)

Σερρών 17.30 Ίκαροι Σ.-Αιγάλεω Γκούμας-Αναστόπουλος Α-Σιμητόπουλος (Χατζησταύρου)

Ιβανόφειο (κθ) 17.30 Ηρακλής-Ξάνθη Κατραχούρας-Τσούνας-Θωμόπουλος Β (Παπαδόπουλος Ν)

Νήαρ Ηστ 15.00 Νήαρ Ηστ-ΑΓΟΡ Διαμαντής-Πουρσανίδης Γ-Τσώνος Μ (Άκελ)

Λαγκαδά 17.30 Ερμής Λ.-Ολυμπιάδα Π. Μάνος-Παντελίδης-Μιχέλης (Σκούλος)

Εσπέρου 17.30 Ικαρος/Έσπερος-Ερμής Π. Κουκουλίτσιος-Μπίκας-Κοτσίμπος (Παπαγιαννόπουλος)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ