Η κλήρωση της α φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών
Ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή 8 ομάδων της Α2, προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ: Ιωνικός-ΖΑΟΝ, ΑΕΚ-Βριλήσσια, ΑΣΠ Απόλλων-ΕΟ Σταυρούπολης, ΣΦΒ Ερμής-Πειραματικό. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 9/12 ή τις 16/12 και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη β φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους συλλόγους που θα βρίσκονται στις θέσεις 9-12 της κατάταξης, στην Α1 εθνική κατηγορία των Γυναικών.
Ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή 8 ομάδων της Α2, προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ:
Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 9/12 ή τις 16/12 και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη β φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τους συλλόγους που θα βρίσκονται στις θέσεις 9-12 της κατάταξης, στην Α1 εθνική κατηγορία των Γυναικών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.