Η Ξάνθη έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό της με τον Κουκιέλκα
Παρελθόν αποτελεί από την Ξάνθη ο Μάριους Κουκιέλκα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ακριτική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη. Με ομιλία - ανάλυση του Γιάννη Ματζουράκη για το περασμένο νικηφόρο ματς με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε η προπόνηση της Τρίτης στην Ξάνθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (16:45).
Παρελθόν αποτελεί από την Ξάνθη ο Μάριους Κουκιέλκα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ακριτική ομάδα, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.
«Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ανακοίνωσε την λύση συμβολαίου κοινή συναίνεση με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Kukielka. Τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή επαγγελματική σταδιοδρομία», ανέφερε η ανακοίνωση.
Ομιλία και ασκήσεις
Με ομιλία – ανάλυση του Γιάννη Ματζουράκη για το περασμένο νικηφόρο ματς με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε η προπόνηση της Τρίτης στην Ξάνθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (16:45). Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα περιλάμβανε τόσο ασκήσεις βελτίωσης φυσικής κατάστασης, όσο και ασκήσεις τακτικής, με τους Παπαδόπουλο και Λιαπάκη που είχαν ενοχλήσεις τη Δευτέρα να συμμετέχουν κανονικά.
Επίσης ο Φλίσκας ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Αλ Σαϊφ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Μοναδικό πρόβλημα για τους ακρίτες εξακολουθεί να είναι ο Κόλμπας ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης στην Αλβανία, η Μαρία Πρεβολαράκη, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από την Ουκρανή Γεφρεμοβα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.