Χωρισμοί που πονάνε, απογοητεύσεις αλλά και έρωτες που ανθίζουν…στο νέο συναρπαστικό επεισόδιο, το real life πρόγραμμα του Alpha «Αγρότης μόνος ψάχνει…», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 21:00.
Στις φάρμες έχει έρθει η ώρα των δύσκολων αποφάσεων. Κάποιοι από τους αγρότες νιώθουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, προκαλώντας έντονα συναισθήματα απογοήτευσης στις γυναίκες που ήρθαν για να τους διεκδικήσουν.
Από τη μεριά τους, κάποιες γυναίκες παίρνουν την απόφαση να γράψουν οι ίδιες τον επίλογο… Την ίδια στιγμή, σε κάποιες άλλες φάρμες ο έρωτας φουντώνει για τα καλά απογειώνοντας αγρότες και κοπέλες… Γιώργος (Πηνελόπη και Νανά).
Ο Γιώργος καταλαβαίνει ότι έχει απογοητεύσει τη Νανά κι έτσι αλλάζει συμπεριφορά και προσπαθεί να έρθει πιο κοντά της. Σύντομα, ανακαλύπτει ότι πίσω από το σκληρό της προφίλ, κρύβεται μία γυναίκα με χιούμορ και ευαισθησία.
Τα νέα δεδομένα δημιουργούν άγχος και προβληματισμό στην Πηνελόπη! Η Πηνελόπη θ’ αλλάξει συμπεριφορά, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει με τον τρόπο της τον Γιώργο; Μιχάλης (Μαργαρίτα και Αγγελική) Η Μαργαρίτα αρκετά προβληματισμένη και πικραμένη από την συμπεριφορά του Μιχάλη, δηλώνει την αποχώρησή της.
Αυτό κάνει τον Μιχάλη να νιώσει άβολα, αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη θα έχει περισσότερο χρόνο για την αγαπημένη του Αγγελική. Την ίδια χαρά και ανακούφιση αισθάνεται και η Αγγελική και το δείχνει στο Μιχάλη. Αντώνης (Εύη και Φωτεινή) Μετά την αποχώρηση της Εύης, ο Αντώνης έρχεται πιο κοντά στην Φωτεινή, την φλερτάρει και περιμένει από αυτήν το πράσινο φως!
Η Φωτεινή χαίρεται την φροντίδα του αλλά εξακολουθεί να κρατά κάποιες αποστάσεις.
Τελικά, ο Αντώνης θα πάρει την απάντηση – εξομολόγηση που περιμένει από την Φωτεινή; Δημήτρης (Άντζελα και Φωτεινή) Με αφορμή ένα γλέντι γρήγορα ξεκαθαρίζουν οι συμπεριφορές και οι αντιδράσεις των κοριτσιών! Η Δέσποινα αισθάνεται άνετα και το δείχνει κερδίζοντας τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με την Άντζελα η οποία χάνει έδαφος λόγω της ανασφάλειας και της ζήλιας της!
Η κατάσταση όμως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο με αφορμή την αφιέρωση ενός τραγουδιού από το Δημήτρη προς τη Δέσποινα…
Θα συνεχίσει η Άντζελα να διεκδικεί το Δημήτρη ή θα αποχωρήσει; Γιάννης (Ελίνα και Σοφία) Δυστυχώς, το όνειρο των κοριτσιών τέλειωσε νωρίς. Η Σοφία δηλώνει πικραμένη και απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Γιάννη. Σίγουρα περίμενε περισσότερα από αυτόν.
Η Ελίνα είναι πιο ήρεμη καθώς από την αρχή δεν περίμενε κάτι παραπάνω από το Γιάννη. Πέτρος (Ιωάννα και Φωτεινή) Ο Πέτρος όσο και να προσπαθεί να δείχνει ενδιαφέρον και στις δύο κοπέλες δεν τα καταφέρνει. Όλο του το ενδιαφέρον μονοπωλείται από την Ιωάννα. Η ίδια παραμένει αρκετά συγκρατημένη. Την ίδια στιγμή, η Φωτεινή μένει απλός παρατηρητής σε όλη την κατάσταση.