Παρέμβαση εισαγγελέα για κύκλωμα που έταζε μεταθέσεις φαντάρων ζητά ο αρχηγός του ΓΕΣ
Την παρέμβαση του εισαγγελέα για την εξάρθρωση του κυκλώματος που υποσχόταν-επί πληρωμής-μεταθέσεις φαντάρων στην Αθήνα ζήτησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί ένας από τους δράστες, ο οποίος ζητούσε από 200 μέχρι 400 ευρώ για κάθε μετάθεση.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα για την εξάρθρωση κυκλώματος που υποσχόταν μεταθέσεις φαντάρων στην Αθήνα ζήτησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Όπως αναφέρεται στην «Ελευθεροτυπία», μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί ένας από τους δράστες, ο οποίος ζητούσε από 200 μέχρι 400 ευρώ για κάθε μετάθεση. Λέγεται μάλιστα, ότι πρόκειται για έναν έφεδρο αξιωματικό που είχε πρόσβαση σε λίστες στρατευμένων, επικοινωνούσε με φαντάρους, έταζε μεταθέσεις και ζητούσε να κατατεθούν τα χρήματα σε λογαριασμό.
Σήμερα, αναμένεται να υπάρξει εντολή για άνοιγμα του λογαριασμού, στον οποίο τουλάχιστον 10 ενδιαφερόμενοι έχουν καταθέσει το ποσό που τους έχει ζητηθεί.
Ανώτεροι αξιωματικοί του επιτελείου υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι στο κύκλωμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.