Νοσοκομειακός γιατρός προσβλήθηκε από τη νέα γρίπη
Ένας 30χρονος γιατρός νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης διαγνώστηκε την Παρασκευή ότι έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Ο ασθενής νοσηλεύεται στο σπίτι του και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
103
Από τη νέα γρίπη προσβλήθηκε ένας νοσοκομειακός γιατρός στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 30χρονο γιατρό νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, στον οποίο την περασμένη Παρασκευή διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη.
Ο ασθενής νοσηλεύεται στο σπίτι του και η κατάστασή του είναι καλή.
Η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης ζήτησε από το Συμβούλιο των Επιστημόνων που ασχολούνται με τη γρίπη να γνωμοδοτήσουν αυτή την εβδομάδα για το για το πότε θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί κατά της νέας γρίπης, αλλά και ποιες ομάδες ατόμων θα έχουν προτεραιότητα σε αυτούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- ΕΦΕΤ: Τι να προσέξετε σε αρνί, κοκορέτσι και αυγά – Αναλυτικές οδηγίες
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442