Ο Πάτρικ Ογκουνσότο όχι μόνο θα μείνει στον Εργοτέλη μετά το σίριαλ της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών που τον έφερε ένα βήμα από τον ΟΦΗ, αλλά επανέρχεται και στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Ο 26άχρονος φορ πέρασε την Τρίτη από εργομετρικά τεστ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο και μάλιστα την Τετάρτη πέτυχε δύο γκολ στο οικογενειακό δίτερμα.
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο όχι μόνο θα μείνει στον Εργοτέλη μετά το σίριαλ της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών που τον έφερε ένα βήμα από τον ΟΦΗ, αλλά επανέρχεται και στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου.
Ο 26άχρονος φορ πέρασε την Τρίτη από εργομετρικά τεστ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από ότι υπολόγιζε το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων», ενώ την Τετάρτη έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση του Εργοτέλη μαζί με τους συμπάικτες του και έπαιξε και στο οικογενειακό δίτερμα για ένα ημίχρονο με την ομάδα νέων του συλλόγου.
Μάλιστα, ο Νιγηριανός ήταν αρκετά κεφάτος σκοράροντας και ένα γκολ στη φιλική νίκη με 4-1. Τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Μπουντιμίρ, Ρομάνο και Καρέλης, ενώ για την ομάδα νέων είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Δωματάς.
Με την κίνηση της επανένταξης του Ογκουνσότο, η διοίκηση του Εργοτέλη και ο Απόστολος Παπουτσάκης δείχνουν ότι δίνουν «συγχωροχάρτι» στο αφρικανό επιθετικό με απώτερο σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας, αφού στα πρώτα δυο παιχνίδια είχε φανεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Στους βασικούς του Εργοτέλης στο πρώτο μέρος έπαιξαν οι: Αθανασίου, Σαρρής, Σεληνιωτάκης, Κορδονούρης, Μπερτόσα, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Γ., Ρουμπάκης, Μπουντιμίρ, Λεάλ, Ορφανός.
Στο δεύτερο μέρος οι: Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Γιαλούσης, Μπερτόσα, Ζούνιορ, Μπέτο, Ρομάνο, Καρέλης, Ογκουνσότο, Κοιλιάρας Γ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.