Κινδύνευσε αλλά δεν… τινάχθηκε στον αέρα η συμφωνία για τον Μουν
Μπορεί η συμφωνία να κινδύνευσε με... ναυάγιο, όμως τελικώς ο Μπράις Μουν θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε την Τρίτη με τον επίμαχο όρο στο συμβόλαιο του Νοτιοαφρικανού μπακ σχετικά με τη μη συμμετοχή του στα δυο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, λύθηκε όταν οι «πράσινοι» υποχώρησαν.
89
Μπορεί η συμφωνία να κινδύνευσε με… ναυάγιο, όμως τελικώς ο Μπράις Μουν θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε την Τρίτη με τον επίμαχο όρο στο συμβόλαιο του Νοτιοαφρικανού μπακ σχετικά με τη μη συμμετοχή του στα δυο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, λύθηκε όταν οι «πράσινοι» υποχώρησαν.
Οι δυο ΠΑΕ είχαν συμφωνήσει αρχικά για την παραχώρηση του διεθνούς μπακ από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του από τους Θεσσαλονικείς το επόμενο καλοκαίρι με το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.
Στην συνέχεια, το «τριφύλλι» έθεσε ως όρο να μην αγωνίζεται ο παίκτης στα μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και που συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις με δανεισμούς ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ανταγωνιστικές και μη ομάδες.
Οι επιτελείς του «Δικεφάλου», φοβούμενοι αντιδράσεις του κόσμου τους, αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Παναθηναϊκό να μην μπει αυτός ο όρος στο συμβόλαιο του Μουν.
Οι «πράσινοι» αρχικά δεν το δέχονταν, όμως μόλις οι «ασπρόμαυροι» έκαναν λόγο για ακύρωση της συμδωνίας. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, υπολογίζοντας ότι ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Τεν Κάτε, αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να συναινέσουν στο αίτημα του «Δικεφάλου».
Έτσι, αποσύρθηκε ο επίμαχος όρος που έθεσε στο αέρα την μεταγραφή του Μπράις Μουν και τελικά ο παίκτης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Επί του παρόντος, ο νοτιοαφρικανός αμυντικός έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και θα ενσωματωθεί στην ομάδα, με την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του 23χρονου ποδοσφαιριστή έπειτα από τις Coleraine (2004-05), Ajax Cape Town (2005-08) και Παναθηναϊκό (2008-09).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Νάπολι: Το τέλος του Λουκάκου και η επόμενη μέρα στην επίθεση
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442