Μία ανάσα από την απόκτηση του Γκαστόν Κάσας η Λάρισα, ανακοινώθηκε ο Ντε Νίγκρις
Την αποκάλυψη ότι μέχρι το βράδυ της Πέμπτης η Λάρισα θα πάρει έναν ακόμα επιθετικό, έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Γκαστόν Κάσας, ο οποίος την περυσινή περίοδο διακρίθηκε στο δεύτερο εξάμηνο με τη φανέλα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Πάντως ανακοινώθηκε και ο Ντε Νίγκρις...
89
«Νομίζω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουμε ολοκληρώσει και τη μεταγραφή ενός ακόμη επιθετικού. Ήμαστε πολύ κοντά και απομένουν κάποια τυπικά θέματα για να επέλθει η συμφωνία και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θέλαμε και κάποιον άλλον επιθετικό που να είναι μία πολύ καλή λύση».
Η παραπάνω τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (27/8) έφερε νέα δεδομένα στην μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ, αφού πέρα από τον Ντε Νίγκρις (σ.σ. αναμένεται η πολυπόθητη ελευθέρας του από την Ανκαρασπορ για να ανακοινωθεί) οι βυσσινί θα αποκτήσουν και έναν ακόμη επιθετικό με διαφορετικά στοιχία από τον μεξικανό.
Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την θεσσαλική πόλη πρόκειται για τον Γκαστόν Κάσας, ο οποίος την περυσινή περίοδο διακρίθηκε στο δεύτερο εξάμηνο με τη φανέλα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.Ο 31χρονος αργεντίνος, με ισπανικό διαβατήριο, φορ σκόραρε έξι φορές σε 10 παιχνίδια των νικαιωτώνα, αλλά δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού ήθελε να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης Κατηγορίας. Ξεκίνησε την καρίερα του από την Ουρακάν στην οποία αγωνίστηκε από το 1995 εως το 2000, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Μπέτις, Ράσινγκ Κλάμπ, Αργεντίνος Τζούνιορς, Ουέλβα, Ελτσε, Κάντιθ και Κόρντομπα.
Προσπαθήσαμε για Ενίν και Μελίσση, αλλά…
Ολα δείχνουν, λοιπόν, πως μέσα στις επόμενες ώρες η ΑΕΛ θα ολοκλρώσει το διπλό χτύπημα στην επιθετική της γραμμή με την ανακοίνωση της απόκτησης των Ντε Νίγκρις και Κάσας. Πλέον, οι βυσσινί στρέφονται στην επόμενη κίνηση που είναι η έλευση κεντρικού αμυντικού και υπό προϋποθέσεις δεξιού μπακ. Ο Ουζουνίδης παραδέχθηκε πως για τη θέση του αμυντικού έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Ελέγχουμε κάποιες περιπτώσεις που θέλαμε και προσπαθούμε να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατό. Ο Τζερεμί Ενίν της Χάβρης είναι μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζουμε, αλλά όχι και η μόνη. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που κοιτάμε. Μια από αυτές είναι και ο Μελίσσης, γιατί μπορεί να μας δώσει λύσεις και στις δύο θέσεις. Όμως, το βλέπω δύσκολο. Είναι μία καλή επιλογή, γιατί τον ξέρουμε, είναι και Έλληνας. θα τον θέλαμε αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μας αυτό.
Αλμπρεχτσεν ή Χέρλο για την άμυνα
Παρόλα αυτά, άλλος φαίνεται πως είναι αυτός που κερδίζει την… κούρσα για την άμυνα, καθώς αγωνίζεται και στόπερ και δεξί μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Μάρτιν Άλμπρεχτσεν. Ο 29χρονος (4 φορές διεθνής) δανός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Τσάμπιονσιπ με θητεία στην Γουέστ Μπρόμγουιτς και την τελευταία χρονιά στην Ντέρμπι Κάουντι. Η ΑΕΛ έχει κάνει πρόταση στον παίκτη και περιμένει μέχρι το βράδυ την απάντησή του, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο αργεντίνος Ντανίλο Χέρλο.
Καλύτεροι από Τρίπολη για να να νικήσουμε τον Ολυμπιακό
Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως για να πάρει η λαρισινή ομάδα καλύτερο αποτέλεσμα απ ότι στην Τρίπολη (ισοπαλία με τον Αστέρα) θα πρέπει να πιάσει μεγαλύτερα στάνταρ απόδοσης… Είναι γνωστό ότι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Και τις δυσκολίες τις μεγαλώνει το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε καλύτερους αγωνιστικούς ρυθμούς από μας, μιας και παίζει συνεχόμενο παιχνίδια τον τελευταίο μήνα. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, και ως ομάδα αλλά και ως παίκτες να έχουν καλύτερο ρυθμό. Εμείς στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να το επαναλαμβάνουμε και να κουράζουμε. Tο σίγουρο είναι, όμως, ότι μέρα με τη μέρα αρχίζουν να περνάνε κάποια πράγματα στην ομάδα, αρχίζουν οι παίκτες να γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και περιμένω να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι απ’ ότι στο παιχνίδι με την Τρίπολη, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
Πρέπει η απόδοσή μας να είναι πολύ καλύτερη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ξέρω ότι θα προσπαθήσουν πολύ μέσα στο γήπεδο και με την παρουσία του κόσμου – θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μεγάλος ο αριθμός τους και δυναμική η στήριξή τους προς την ομάδα – θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα είναι λίγο πολύ γνωστά, χθες είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Ντέλσον που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στομάχι του, αλλά το θετικό είναι ότι ο Στέλιος Βενετίδης πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αν θα είναι στην αποστολή, αν θα ξεκινήσει, ή το πόσο θα παίξει θα το συζητήσω με τον παίκτη για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όμως, θεωρώ ότι πλησιάζει η στιγμή που θα μπει κι αυτός μέσα στην ομάδα, οπότε θα έχουμε μία ακόμη σημαντική βοήθεια.
Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντε Νίγκρις
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, καθώς η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Μεξικανός στράικερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 της ΑΕΛ, η οποία θα αποτελέσει τον έκτο σταθμό της ευρωπαϊκής καριέρας του, μετά τη Βιγιαρεάλ, την Πόλι Εχίδιο και τρεις τουρκικές ομάδες.
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις Γκουαχάρδο γεννήθηκε την 1η Απριλίου του 1978 στο Μοντερέι του Μεξικού και στην ομάδα της γενέτειράς τους έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο: 31 γκολ σε 65 αγώνες από το 1999 μέχρι το 2002, αριθμοί που έγιναν «διαβατήριο» για το ευρωπαϊκό άλμα. Έτσι μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αμέρικα βρέθηκε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ σε πρώτη φάση και της Πόλι Εχίδο στη συνέχεια. Ακολούθησε η μετακίνηση στην Κολομβία (Όνσε Κάλντας), επιστροφή στο Μεξικό (Πουέμπλα, UNAM, Μοντερέϊ), Κίνα (Σαντόνγκ Λουνένγκ), Βραζιλία (Σάντος) και από το 2006 η Τουρκία. Εκεί αγωνιζόμενος για τις Γκαζιάντεπσπορ, Άνκαρασπορ και Ανκαραγκουτσού κατέγραψε συνολικά 78 συμμετοχές και 20 γκολ και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το 2008 την επιστροφή στην Εθνική ομάδα Ανδρών του Μεξικού με την οποία είχε κάνει ντεμπούτο 7 χρόνια νωρίτερα. Με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ο Ντε Νίγκρις μετράει 17 επίσημα ματς και 4 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Euroleague: Ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα play offs – Ημέρες και ώρες των αγώνων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442