«Καλό ποδόσφαιρο και όσο πιο ψηλά γίνεται» ο στόχος του Κοιλιάρα με τον Εργοτέλη
Στους στόχους του Εργοτέλη για το εφετινό πρωτάθλημα, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη δική του παρουσία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio». Ο νεαρός μέσος είπε πως στόχος της ομάδας είναι «να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».
Στους στόχους του Εργοτέλη για το εφετινό πρωτάθλημα, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη δική του παρουσία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοιλιάρας σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio».
Ο νεαρός μέσος είπε πως στόχος της ομάδας είναι «να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται», ενώ για το ματς με τους «πράσινους» τόνισε οτι «πήγε στραβά αλλά ότι έγινε, έγινε».
Συνολικά για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, είναι ένας παραπάνω λόγος για να πάμε για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη.
»Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ήταν τόσο καλός όσο τον περιμέναμε. Πέτυχε τρία γκολ αλλά τα δύο ήταν τυχερά. Όπως και να έχει, το παιχνίδι μας πήγε στραβά αλλά ότι έγινε, έγινε».
Για τον εαυτό του, ανέφερε: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι, δεν σημαίνει ότι επειδή έφυγα και δεν με ήθελε ο προπονητής μου ότι πρέπει να αποδείξω κάτι. Εγώ θα αγωνιστώ για τον Εργοτέλη και θα κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα μου.
»Αν με υπολόγιζαν τόσο πολύ, θα με κρατούσαν και φέτος. Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για να μην μείνω στον Πανιώνιο που δεν είναι τώρα η ώρα για να τους συζητήσουμε».
Για την επιστροφή του στον Εργοτέλη, σημείωσε: «Χάρηκα πολύ που γύρισα στον Εργοτέλη. Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα άφησα αλλά και ακόμα καλύτερα.
»Σίγουρα κάθε χρόνος που περνάει είναι καλύτερος στο να είναι πιο έμπειρος, να παίρνονται σωστές αποφάσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι όλα είναι καλύτερα».
Τέλος, για το εφετινό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Ο στόχος είναι ότι πάμε για να βρισκόμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Κυριότερος στόχος όμως είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».
Επιστροφή στις προπονήσεις
Κανονικά προπονήθηκαν την Τρίτη οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν βάρη στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έκαναν ανοίγματα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά