Σάββατο 18 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Στους Φρεντ και Παλάσιο στρέφονται στον Παναθηναϊκό

Στους Φρεντ και Παλάσιο στρέφονται στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά το αδιέξοδο στις περιπτώσεις των Φαλκάο της Ρίβερ Πλέιτ και του Νιλμάρ της Ιντερνασιονάλ, στρέφεται στον Παλάσιο, ενώ προτάθηκε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λιόν, Φρεντ. Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αταλάντα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος.

89

Οδεύοντας σιγά σιγά προς την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στον Παναθηναϊκό όλες οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού φαίνεταιπρος το παρόννα βρίσκουν σε τοίχο. Οι «πράσινοι» το παλεύουν για τον Παλάσιο, ενώ προτάθηκε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λυών, Φρεντ.

Μετά τις δηλώσεις… πίστης του Φαλκάο στη Ρίβερ Πλέιτ, με τον Κολομβιανό να αρνείται οποιαδήποτε επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα δείχνουν να οδεύουν σε αδιέξοδο και με τον Νιλμάρ.

Τουλάχιστον… περίεργες λοιπόν ήταν οι δηλώσεις του Ορλάντο Ντ Ορα, μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου της Ιντερνασιονάλ, που στα ΜΜΕ της Αργεντινής είπε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν παραισθήσεις!

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει παραισθήσεις, γιατί ούτε με έχει ρωτήσει. Η Ιντερνασιονάλ έχει ήδη αρνηθεί πρόταση 15 εκατ. ευρώ από την Ιταλική Παλέρμο για αυτόν. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού, τόσο για τον Νιλμάρ, όσο και για το σύλλογο κάτι άλλο.

»Δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα, ούτε το σύλλογο. Ο Νιλμάρ έχει προτάσεις από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, αλλά θα πρέπει να προσφέρουν πολλά περισσότερα από 15 εκατ. ρεάλια (σ.σ. 5 εκ. ευρώ) για να τον αποκτήσουν».

Η μοναδική… αχτίδα φωτός έρχεται από τον Ροντρίγκο Παλάσιο, καθώς τα 7 εκ. ευρώ που δίνει ο Παναθηναϊκός στην Μπόκα, μόνο ασυγκίνητους δεν έχουν αφήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, να πει δηλαδή το «ναι» η Μπόκα, ο παίκτης μέχρι στιγμής δεν δείχνει καμία διάθεση να φύγει από την Αργεντινή.

Μέσα σε όλα, στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και ο Φρεντ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Λυών, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Βέβαια, το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι τα πόσα θέλει η πρωταθλήτρια Γαλλίας για να δώσει τον παίκτη, αλλά οι απαιτήσεις του παίκτη, καθώς από τη Λιόν παίρνει ετησίως πάνω από 3 εκ. ευρώ.

Αταλάντα καλεί Μάντζιο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αταλάντα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, σύμφωνα με δημοσίευμα τηςιταλικής εφημερίδας Tuttosport. Ο 25άχρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε απασχολήσει και παλιότερα την ιταλική ομάδα, όμως τώρα φαίνεται πιο πιθανό από πότε οι «μπεργκαμάσκι» να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Αταλάντα ψάχνει για αντικαταστάτη του Σέρτζιο Φλοκάρι, που είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, και πρώτος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Μάντζιος.

H ιταλική ομάδα, αρχικά, θέλει να πάρει δανεικό τον παίκτη, για έξι μήνες με οψιόν αγοράς. Παράλληλα, ο συντάκτης του κειμένου πλέκει το εγκώμιο του επιθετικού του Παναθηναϊκού κάνοντας λόγο για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μάντζιου στο εφετινό Champions League.

Μικροτραυματισμός για Μελίσση

Θλαστικό τραύμα στο άνω χείλος έπαθε ο Χρήστος Μελίσσης στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά φυσικά δεν τίθεται θέμα απουσίας του 26άχρονου παίκτη από το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο. O Μελίσσης αναμένεται να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Βύντρα.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, φανέλα βασικού ετοιμάζεται να πάρει και ο Αντε Ρουκάβινα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει από την αρχή και ο Κλέιτον.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις ταχυτήτων, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Γιάννης Γκούμας και Σωτήρης Λεοντίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Απριλίου 2026
Cookies