Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Έκκληση της συζύγου του Π.Παναγόπουλου προς τους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

Έκκληση της συζύγου του Π.Παναγόπουλου προς τους απαγωγείς να επικοινωνήσουν μαζί της

Δραματική έκκληση προς τους απαγωγείς του συζύγου της απηύθυνε το βράδυ της Παρασκευής η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Η Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε ότι οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της τα τελευταία δύο 24ωρα.

30

Δραματική έκκληση προς τους απαγωγείς του συζύγου της απηύθυνε το βράδυ της Παρασκευής η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ότι οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της τα τελευταία δύο 24ωρα. «Απευθύνω δραματική έκκληση να επικοινωνήσουν μαζί μου» είπε.

Η ίδια κάλεσε τους απαγωγείς να αφήσουν ελεύθερο τον σύζυγό της, λέγοντας ότι είναι έτοιμη να πάει εκείνη στη θέση του.

Η κυρία Παναγοπούλου μίλησε και το Σάββατο σε πρωινή εκπομπή του MEGA επαναλαμβάνοντας ότι είναι έτοιμη να πάει η ίδια στη θέση του συζύγου της.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι οι δράστες της απαγωγής έχουν επικοινωνήσει μαζί της τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο