«Τρόμαξε» η Τσέλσι για ακόμα μία φορά απέναντι στην Σάουθεντ, μετά το 1-1 του «Στάμφορντ Μπριτζ», βρέθηκε να χάνει 1-0 στην έδρα της αντιπάλου της αλλά τελικά νίκησε 4-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Πρόκριση και για τις Χαλ, Κρίσταλ Πάλας...
«Τρόμαξε» η Τσέλσι για ακόμα μία φορά απέναντι στην Σάουθεντ, μετά το 1-1 του «Στάμφορντ Μπριτζ», βρέθηκε να χάνει 1-0 στην έδρα της αντιπάλου της αλλά τελικά νίκησε 4-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό από το πρώτο ματς και μόλις στο 16 της αναμέτρησης, δέχτηκε το γκολ από τον Μπάρετ, μένοντας πίσω στο σκορ 0-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάρετ σηκώθηκε ψηλότερα απ όλους, νίκησε τον Αλεξ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Τσέλσι κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, ισοφαρίζοντας πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44 με τον Μπάλακ. Ο Γερμανός μέσος μετά από σέντρα του Μποζίνγκουα, ισοφάρισε 1-1 για την Τσέλσι και έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με το σκορ να είναι ισόπαλο και το ίδιο με του πρώτου αγώνα.
Στην επανάληψη, οι παίκτες της Τσέλσι μπήκαν αποφασισμένοι να μην «αμαυρώσουν» περισσότερο το όνομα τους και την εικόνα τους και κατάφεραν στο 60 με γκολ του Καλού να πάρουν το προβάδισμα 2-1 με γκολ του Καλού. Το 3-1 έκανε Νικολά Ανελκά στο 77 και το τελικό 4-1 έκανε στο 90 ο Φρανκ Λάμπαρντ.
Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών της Τετάρτης (τα πρώτα ματς είχαν λήξει ισόπαλα)
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός
Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που απολύθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι.