«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον Κοβάσεβιτς» είπε ο Γκαλέτι
Μήνυμα συμπαράστασης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την περιπέτεια της υγείας του, έστειλε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο πλαίσιο της βράβευσής του για το «Best Goal» της 17ης αγωνιστικής. «Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο», τόνισε ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε. Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε». - Δένει Τοροσίδη ως το 2013
Μήνυμα συμπαράστασης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την περιπέτεια της υγείας του, έστειλε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο πλαίσιο της βράβευσής του για το «Best Goal» της 17ης αγωνιστικής. «Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο», τόνισε ο Αργεντινός και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε».
«Είμαστε στο πλευρό του Ντάρκο. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του, αυτό προσπαθούμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε» τόνισε ο Γκαλέτι.
Για το γκολ που πέτυχε στο 2-1 κόντρα στην Ξάνθη και για το οποίο κατέκτησε το βραβείο, ο Αργεντίνος μέσος είπε: «Είναι ένα από τα όμορφα γκολ που έχω πετύχει, αλλά το επόμενο θα είναι πιο σημαντικό. Είδα τον Πατσατζόγλου που μπήκε στη φάση, αλλά φοβήθηκα μην μείνει εκτός και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου.
»Ολα τα ματς από δω και πέρα είναι σημαντικά, λιγοστεύουν τα περιθώρια λάθους, όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το πέναλτι μού αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα και όταν εκτελείς άσχημα, είναι δύσκολο να μπει».
Οσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε:
«Είναι ωραίο που είμαι την πρώτη θέση των σκόρερ, όπως και ότι η ομάδα μου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ως το τέλος. Οποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος.
»Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε».
Την απονομή του βραβείου έκανε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος είπε από την πλευρά του:
«Το γκολ αυτό οφείλεται στην μεγάλη κλάση του παίκτη. Η προσποίηση ήταν μεγάλο πράγμα και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα. Μιλώ εκ πείρας.
»Θα την έτρωγα κι εγώ την προσποίηση, γιατί θα μπορούσε να κάνει πάσα, αλλά προτίμησε να το κάνει μόνος του. Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους παίκτες μεγάλης κλάσης και χαίρομαι κάθε Κυριακή που πηγαίνω στο Καραϊσκάκη και βλέπω να προσφέρει υψηλό θέαμα.
»Είναι πολυτέλεια ο Ολυμπιακός για τα ελληνικά δεδομένα, θα έπρεπε να αγωνίζεται σε μεγαλύτερα σαλόνια».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.