Η Μάντσεστερ Γ. πλησίασε και άλλο στην κορυφή μετά το 1-0 επί της Γουίγκαν
Την αντεπίθεσή της για την αναρρίχηση στην κορυφή του πρωταθλήματος Αγγλίας δείχνει να έχει ξεκινήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε της Γουίγκαν με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την Γουίγκαν στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της που είχαν αναβληθεί.
Την αντεπίθεσή της για την αναρρίχηση στην κορυφή του πρωταθλήματος Αγγλίας δείχνει να έχει ξεκινήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε της Γουίγκαν με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» την Γουίγκαν στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια της που είχαν αναβληθεί.
Το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει στην προκαθορισμένη ημερομηνία λόγω της συμμετοχής της Γιουνάιτεντ Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας και το οποίο είχε κατακτήσει.
Οι κόκκινοι διάβολοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Ρούνι και να κάνουν τα πράγματα πολύ ευκολότερα για τη συνέχεια του ματς. Παρά τη απόλυτη υπεροχή των «κόκκινων διάβολων» σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, το σκορ μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά έμεινε στο 1-0.
Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με κύριους εκφραστές τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, απείλησε σε ολόκληρη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους την Γουίγκαν, αλλά με δεδομένη την κούραση από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να ανεβάσει στροφές και να τελειώσει εύκολα το παιχνίδι.
Παρόλα αυτά, ακόμα και με αυτό το 1-0, αν κερδίσει την Φούλαμ στο παιχνίδι που έχει λιγότερο από της άλλες ομάδες, θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.