Προφυλακιστέος ένας 18χρονος για επεισόδια μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Ένας 18χρονος νεαρός, που συνελήφθη την Παρασκευή σε επεισόδια που έγιναν μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του. Οι κατηγορίες, τις οποίες ο ίδιος αρνείται, αφορούν στη ρίψη βομβών μολότοφ κατά αστυνομικών.
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ενώπιον του 7ου Τακτικού Ανακριτή, ένας 18χρονος νεαρός που συνελήφθη την Παρασκευή σε επεισόδια που έγιναν μετά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη συμβολή των οδών Διδότου και Ζωοδόχου Πηγής.
Ο νεαρός απολογήθηκε για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες της έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών υλών και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της αντίστασης κατά της Αρχής.
Οι κατηγορίες αφορούν στη ρίψη βομβών μολότοφ κατά αστυνομικών, όπως έχουν καταθέσει δύο από αυτούς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα