Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, τιμήθηκε από τη βασίλισσα της Βρετανίας με τον τίτλο ΜΒΕ (Μέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη χώρα του στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Μαζί με τον 23χρονο τιμήθηκε ο Chris Hoy, ο οποίος κέρδισε τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, καθώς και η Rebecca Adlington που κέρδισε δύο χρυσά στην ίδια διοργάνωση, στο αγώνισμα της κολύμβησης.
Είναι πολύ μεγάλη τιμή και εκπληκτικό προνόμιο για μένα και αισθάνομαι ταπεινός. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά άξιζε κάθε λεπτό και ελπίζω ότι θα καταφέρω να εμπνεύσω νέα παιδιά να κάνουν το ίδιο, όποιο και να είναι το όνειρό τους δήλωσε ο Lewis Hamilton.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας