Η Τσέλσι θέλει να ντύσει τον Όουεν στα… μπλε
Η Τσέλσι σκοπεύει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή τον Ιανουάριο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», ετοιμάζεται να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Μάικλ Όουεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νιούκαστλ. Η διοίκηση των «Μπλε» κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, μεταξύ 3,5 και 6 εκατ. ευρώ.
89
Η Τσέλσι σκοπεύει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή τον Ιανουαρίο και ετοιμάζεται να κάνει το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Μάικλ Όουεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νιουκάστλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Sun» την Παρασκευή (7/11).
Η διοίκηση των «Μπλε» κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, μεταξύ 3,5 και 6 εκατ. ευρώ.
Ο προπονητής των λονδρέζων, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, επιθυμεί να δημιουργήσει μια ομάδα με τους καλύτερους παίκτες και αναζητεί τον επιθετικό που θα πλαισώσει τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά στην επίθεση.
Βέβαια, η πρώτη επιλογή του πορτογάλου τεχνικού ήταν ο Βραζιλιάνος Λουίς Φαμπιάνο της Σεβίλλη, αλλά τα 30 εκατομμύρια ευρώ έκριναν αδύνατη τη μεταγραφή.
Ο 28άχρονος επιθετικός αμοίβεται αυτή τη στιγμή στη Νιούκαστλ με 132.000 ευρώ εβδομαδιαίως, αλλά όπως φαίνεται ο μισθός του στην Τσέλσι θα είναι μικρότερος, λόγω του αριθμού των παιχνιδιών που θα αγωνίζεται.
Ωστόσο για την απόκτηση του έχει εκδηλώσει και το ενδιαφέρον του ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος βλέπει την περίπτωση του Όουεν πιο οικονομική από του Ζερμέιν Ντεφόε, που κοστολογείται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442